Meny
 

10 steg til solkysset hud

Inglot jentene i arbeid med å legge makeup

Høsten banker snart på døren og sakte vil sommerens solkyss forsvinne. Makeupartistene fra Inglot forteller deg hvordan du legger makeup som gir deg solkysset hud resten av året.

Før

Etter

Etter

1. Start med en makeup-base

 

Benytt en beauty sponge til å legge et lett og jevnt dekke over hele ansiktet med «Under makeup base SPF 20» (Denne basen beskytter mot både UVA og UVB stråler).

 

Tips: Bruk en underlagskrem med solfaktor. Vi har lett for å smøre oss med solkrem de dagene vi skal legge oss i parken eller på stranden for å nyte solen. Men ofte glemmer vi å beskytte huden de andre dagene, når vi f.eks. skal ta en kaffe på en utekafé. Uten solfaktor er ansiktet ubeskyttet og en kan lett få solskader og pigmentflekker som dukker opp noen år senere.

 

2. Legg en lett dagkrem som tilfører litt farge

 

 

Bruk en kost eller svamp til å arbeide inn et lett og jevnt lag med «Beautifyer». Beautifyer er en lett dagkrem som tilfører fukt og litt farge som er laget av Inglot på etterspørsel av Norske kvinner. Et tilsvarende produkt kan være en BB cream.

 

Tips: Legg litt ekstra dekk der du føler du er litt rød eller trenger litt mer farge.

 

3. Concealer som lysner og gir lett dekk

 

Legg litt «Under eye corrective illuminator» under øyet og evt. rundt nesen og andre punkter i ansiktet man er tørr.

 

Tips:  Jobb concealeren inn med en fuktet mini Beauty Sponge, spongen vil ta med seg det overflødige produktet og gi jevn dekk.

 

4. Lett dekke med et setting powder

 

Bruk en ren og myk kost til å legge et lett dekke med «Setting powder» over hele ansiktet. Setting powder er et pudder med dekkevne.

 

Tips: Når du benytter settingpudder vil sminken sitte mye lengre og det er lettere å legge solpudder oppå uten at det fester seg i fukten av foundationen og lager ujevne flekker i sminken.

 

5. Shine og glød med HD illuminizing powder

 

Legg «HD illuminizing powder» der du ønsker naturlig shine og glød. Slik som kinnben, neserygg og der lyset ellers treffer ansiktet.

 

Tips: Dette gir ansiktet en naturlig glød, for de som ønsker å se minst mulig sminket ut.

 

6. Gi et lett uttrykk av solkysset hud

 

Legg «Bronzing powder » lett rundt kanten av ansiktet for å skape en naturlig dybde der solen ville truffet ansiktet først.

 

Tips: Begynn med å legg solpudderet i ytterkant for å legge fra deg mesteparten av produktet der det syns minst tilfelle man har tatt for mye produkt på kostet, så slipper man å være uheldig å få en markert brun flekk midt i ansiktet.

 

7. Marker kinnbena med Sculpting powder

 

Legg «Sculpting powder» under kinnbena for å skape en illusjon av mer markerte kinnben, og ellers i ansiktet hvor du ønsker markert dybde.

 

Tips: Begynn heller med for lite enn for mye produkt på kosten. Jobb pudderet inn, og når du er tom for produkt på kosten, så bruker du kosten for å duse ut overgangene.

 

8. Lag roser i kinnene

 

Hvordan: Bruk litt rouge/blush på kosten og legg et lett lag over kinnene og ut mot skyggen du har lagt under kinnbenet for å oppnå naturlige roser i kinnene.

 

Tips: Det er lettere å legge blush riktig i rose kinnene om du smiler, da treffer du naturlig kinnet der man skal ha den rødmende gløden.

 

9. Highlighter

 

Hvordan: Legg highlighter med en kost lett over toppen på kinnbenet, litt på neserygg, amor buen, på leppene og ellers hvor du ønsker lett fremheving.

 

Tips: Ikke bruk for mye produkt, eller for bredt på. Du ønsker kun et lite og lett shine på toppen av kinnbena.

 

10. Face Mist

 

Spray «Refreshing Face Mist» med litt avstand over hele ansiktet for å fukte huden, så den får en naturlig glød etter bruk av pudder. Den lukter også godt og man får en deilig oppfriskende følelse.

 

Sommerfriske lepper

 

Til slutt kan du bruke «Rich lip care 03» i et lett lag over leppene. Rich Lip Care er en leppepomade med solfakor 30 som beskytter mot UVA og UVB stråler og gir deg en fin ferskenfarge og naturlige sommerfriske lepper.

 

Inglot Freedom System 

 

Hos Inglot har de Freedom System et smart refillsystem hvor en plukker og mikser de fargene og produktene man selv ønsker av eye shadow, blush, higlighter osv.

 

 

Sist endret - 30 august 2017