Meny
 

5 festfine antrekk til julebordet

5 festfine antrekk til julebordet

 

 

Nå går startskuddet for en hektisk julebordsesong! Paljettkjole, sølvbukse, jumpsuit, skjørt eller slengbukse – hva er din favoritt? 

1. Skjørt, bluse og fuskepels

Fuskepelsen er supertrendy, og er perfekt til festantrekket! I tillegg holder den deg god og varm. Her har Cornelia på seg en elegant fuskepels, et knelangt, sort skjørt med volanger og en burgunderrød blondetopp. Sko med mønster er også en kul detalj som gir antrekket det lille ekstra!

 

 

 2. Sølvbukse

Sølv er en sikker festtrend denne sesongen og er perfekt til julebordet! De vide buksene vi har sett i motebildet en stund er fortsatt i vinden. Her har Cornelia gått for en vid bukse i sølv, en transparent sort topp med rysjer, og en sort veske i fløyel. Et par store øredobber redder et hvert kjedelig antrekk! 

 

 

 3. Paljettkjolen

Paljettkjolen passer perfekt til festsesongen, og her har Cornelia stylet den med en av høstens største trender; blazeren. Den glamorøse kjolen passer til alle slags sko, og du kan gjerne bruke et par boots, eller sneakers for å få et kulere uttrykk. Her har hun valgt et par sorte sko i androgyn stil.

 

 

 4. Alt i ett-plagget jumpsuit

Jumpsuiten er det perfekte multiplagget, og passer til alt. Bruk den alene, eller for eksempel med en blazer til festen! Her har Cornelia valgt en jumpsuit i trendy fløyel, og med en stilig fuskepels i samme fargenyanse. Som prikken over i-en har hun også stylet antrekket med en hårbøyle med glitrende detaljer. En hårbøyle er det perfekte «lille ekstra» til festantrekket!

 

 

 5. Slengbukse og kimono

Er det en tid det er lov å kle seg i glitrende plagg, så er det i julebordsesongen. Cornelia har på seg en petroleumsblå kimono med glitrende detaljer, kombinert med en trendy sort slengbukse og høye hæler. De store øredobbene og den lille clutchen med blomsterdetaljer topper antrekket. I clutchen får du plass til alle de viktige småsakene du trenger å ha med deg på festen. Gå for en med skulderrem som kan tas av og på, så får du mer frihet på dansegulvet.  

 

Sist endret - 01 desember 2017