Meny
 

Mer sko, mer kjøkken og mer herremote

Ser barnet ditt godt nok?

Arezo Ghaderi, butikksjefen ved MANI Storo, fikk blomster av senterkontoret når butikken åpnet tirsdag 7. september.

Høsten på Storo byr på reåpninger fra skobutikken MANI, Kitch’n og Volt. 

 

Skobutikken MANI har flyttet ned til 2. etasje ved Telia, og reåpner i ny og fin butikk i dag. Det vil være 20 prosent på hele butikken til og med torsdag 7. september.

 

Kjeden er lidenskapelig opptatt av sko og mote, og ønsker å være et friskere alternativ til den tradisjonelle skobutikken. MANI har en miks mellom kjente merkevarer, og egne varer, som du kun finner hos dem.

 

MANI på Storo har mye kunnskap, og lang erfaring med sko. De fokuserer på sko til kvinner og barn, og tilbyr sko med forskjellige lester og passform, som imøtekommer de fleste ønsker og krav.

 

Spennende utvikling

Senterdirektøren på Storo Storsenter er strålende fornøyd med reåpningen.

 

- Det er alltid spennende når det åpner nye butikker på senteret, og at eksisterende butikker oppgraderes og fremstår som nye, sier Unni Merethe Aasgaard.


Kitch´n og Volt får større butikker

I tillegg til MANI, åpner også Kitch’n og Volt nye, freshe butikker.  Kitch’n åpner sin nye flagship store i 3. etasje vis a vis Jordbærpikene 07. september, og Volt har nyåpning 21. september i eksisterende lokaler i 2. etasje.

 

I november flytter også godterikjeden Yummy Heaven inn i de gamle lokalene til Kusmi Tea.

 

- Vi gleder oss, og ønsker dem hjertelig velkommen, sier Unni Merethe Aasgaard.

 

Kitch´n blir dobbelt så stor

Kitch’ns nye flagship store kommer til å ha gode åpningstilbud og sterkt rabatterte varer under åpningsdagen. De 100 første betalende kundene får sin egen Bodum termokopp i plast med kaffe.

 

- Lokalet er dobbelt så stort som før, og siden vi har blitt en flagship store betyr det at vi har utvidet sortiment og større vareutvalg enn de andre Kitch’n-butikkene, forteller May-Britt Pedersen, butikksjef på Kitch’n Storo.

 

Av nye produkter får butikken blant andre Kähler, kjent for sine flotte vaser og lysestaker. Kitch’n Storo har stort utvalg av gryter, og blir første butikk i Norge som har den nye gryteserien fra Fiskars. Høsten byr også på en ny gryteserie fra Le Creuset, og nyheter fra blant andre Eva Solo.

 

Stekegryte i lekkert design fra Le Creuset.

 

- Vi gleder oss til å vise frem den fine nye butikken, håper gjestene blir like fornøyde som oss, sier butikksjefen.

 

Volt - motebutikken for menn

Volt Storo, som har reåpning torsdag 21. september, lover god stemning og ekstra tilbud på åpningsdagen.

 

- Butikken får mer plass, og større utvalg av varer. Av nye merker får vi blant annet inn det danske merket Wood Wood, som kombinerer high-end-mote og underground streetwear, sier Anton Hansson, butikksjef på Volt Storo og legger til:

 

- Vi får også inn jakker og yttertøy fra Peak Performance, med gode materialer. Merket har en urban look, og passer til både by og fjell. I tillegg får vi boots fra Timberland.

 

Volt Storo får en nesten dobbelt så stor butikk som før. Denimavdelingen blir utvidet, det blir egne skovegger til både dressko og sneakers, og flere prøverom.

 

- Vi er fortsatt sterkest på dress og tilbehør, men får et større fokus på hverdagsklær også. Volt Storo vil fortsatt by på god kundeservice og høy produktkunnskap, og vil rådgi og guide deg til du finner akkurat det du er på jakt etter, avslutter butikksjefen.

Sist endret - 01 desember 2017