Meny
 

Nå finner du vårmote i butikkene på Storo!

Nå finner du vårmote i butikkene på Storo!

 Denne våren vil vi se mye av pasteller, blomster, prikker og hårpynt! Sesongens trender finner du i butikkene allerede nå, og personal shopper Cornelia viser deg hvordan du kan style dem!

1. Blomstermønster

Det er kanskje ikke overraskende at mange av vårens plagg blir å se i blomstermønster. Har du kanskje en blomstrete sommerkjole fra i fjor? Hvorfor ikke bruke den allerede nå? Med et par jeans under får du et perfekt hverdagsantrekk! Også blomstermønster lar seg fint kombinere med pastelltrenden. Style de lyse plaggene med en veske i en knallere farge - og antrekket er komplett! 

 

 

Hadde det ikke vært fantastisk om en stylist kunne plukke ut plagg til deg mens du satt og slappet av? Det kan du! Les mer om personal shopper Cornelia her.

 

2. Prikker

Denne sesongen vil du se massevis av plagg med prikker og striper! Syns du det kan bli mye med en helt mønstret overdel? Bruk det mønstrede plagget under en genser eller blazer for å bryte opp antrekket slik Cornelia har gjort her. En pastellfarget genser er perfekt å kombinere med både prikker og striper. Et par sorte nøytrale sko og en veske i lavendel setter prikken over i-en!

 

 

3. Pastellkåpen

En pastellfarget vårjakke er et godt kjøp denne sesongen! Vi kommer til å se mange modeller i mintgrønn, rosa og lavendel. Style pastelljakken med en blomstrete topp under - gjerne en som tar opp fargen fra jakken. Kombiner med et par jeans og noen kule sko for en mindre sukkersøt look. Vårens hotteste tilbehør er hårpynt! Lek deg med spenner og hårbånd -  eller hva med en hårbøyle, slik Cornelia viser her?

 

 

 

 

 

 

Se flere av vårens trendnyheter her! 

 

 

 

 

 

Sist endret - 26 februar 2018