Meny
 

Selskapskjoler til bryllup, konfirmasjon og sommerfest

Ninni fra Høyer i oransje kjole fra House of Dagmar

Trenger du selskapskjole til bryllup eller sommerfest? Eline hos Nadine, Ninni fra Høyer og Sandra i Cubus har plukket ut sesongens vakreste kjoler. 

Kjole fra Ganni

 

 • Nadine_selskapskjoler_Storo OV5C0002.jpg
 • Nadine_selskapskjoler_Storo OV5C0026.jpg

Kjole med røde blomster fra Ganni 2799,- / Skinnjakke fra Ganni 4899,- // Nadine

 

Eline fra Nadine plukket ut en blomstermønstret penkjole fra Ganni med detaljer i fløyel som sin favoritt denne sommeren.

 

Eline sier dette er en kjole som er utrolig kul i seg selv. Kjolen kan pyntes opp eller ned - avhengig av anledning. Til hagefesten kan kjolen rockes opp med en kul skinnjakke og et par sneakers. Til bryllup kan kjolen piffes opp med en klassisk veske og sko med høye heler.

 

Omslagskjole fra Rodebjer

 

 • Nadine_selskapskjoler_Storo OV5C0059.jpg
 • Nadine_selskapskjoler_Storo OV5C0052.jpg

Omslagskjole fra Rodebjer 2220,- // NADINE

 

Som sin andre favoritt har Eline hos Nadine plukket ut denne omslagskjolen fra Rodebjer. Hun kan fortelle at omslagskjoler er blitt svært populært og har mange bruksområder. Denne omslagskjolen kan fungere like godt til pent som til uformelt. Sammen med sandaler vil du få en romantisk kjole til sommerfesten eller hagebryllupet. Med høye heler vil du få en selskapsskole som er et bryllup verdig. Kjolen kan også knytes sammen på ryggen slik at du får en fin og trendy kimono. 

 

Oransje selskapskjole fra House of Dagmar 

 

 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0236.jpg
 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0272.jpg
 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0255.jpg

Oransje kjole fra HOUSE of Dagmar 4199,- /  Brun veske fra Coach 3599,- /  øredobber fra Lily and Rose 1099,- // Høyer

 

Denne oransje kjolen fra House of Dagmar er min absolutte favoritt, forteller Ninni hos Høyer. Det er så morsomt med sterke farger, noe vi ser en del av i år.

 

Kjolen fra House of Dagmar klarer å balansere klassisk eleganse med sterk koloritt. Som tilbehør til denne kjolen foreslår Ninni et par statementøredobber. Selv valgte hun ut et par glitrende, fargerike og relativt store øredobber som tilbehør. Statementøredobber er fortsatt in, og Ninni forteller at de har mye fin ørepynt hos Høyer.

 

 

Statementøredobber fra LILY AND ROSE 1099,-

 

Tips: Hvis kjolen har høy front, bør du droppe halssmykke og heller bruke et par store øredobber.

 

Selskapskjole i Rose Opal fra Zetterberg

 

 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0080.jpg
 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0089.jpg

kjole rose opal fra Zetterberg 3899,- / øredobber fra Lily and Rose 999,- // Høyer

 

Ninnis andre selskapskjole oser av sober eleganse og fine detaljer. Ninni kan fortelle at det i tillegg til sterke farger også er mange sarte farger å finne i sommerens kjolekolleksjoner. Denne kjolen fra Zetterberg er nydelig til sommerbryllup. Til denne selskapskjolen foreslår Ninni et par ensfargede øredobber i sølv og en enkel veske som tilbehør.

 

Usikker på hva du skal velge? Få hjelp av vår personal shopper!

 

Turkis kjole fra Perseverance

 

 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0167.jpg
 • Hoyer_selskapskjoler_Storo OV5C0143.jpg

Mintgrønn kjole fra Perservance 3999,- / Svart veske fra RebeccaMinkoff 3599,-  / Sorte sko fra Tiger of Sweden 2499,- // Høyer

 

Som siste favoritt har Ninni fra Høyer valgt denne turkise og spennende kjolen fra Perseverance. Hun kan fortelle at mange av årets festkjoler fungerer fint til flere anledninger. Denne kjolen fungerer til pent med høye heler, men kan også snobbes ned ved å ha t-skjorte under og et par kule sneakers.

 

Hvit kjole med blondemønster fra Cubus

 

 • Cubus_selskapskjoler_Storo OV5C0117.jpg
 • Cubus_selskapskjoler_Storo OV5C0102.jpg

 Hvit blondekjole 299,- / Blomsterkans 79,- / Rosearmbånd 79,90,- // Cubus

 

Blant favorittene til Sandra i Cubus finner vi denne hvite blondekjolen som er fin til 17. mai, konfirmasjon og andre festlige anledninger. I følge Sandra ser vi mye blonder, broderier, mønster og print på sommerens selskapskjoler.

 

Blomstret kjole fra Cubus

 

 • Cubus_selskapskjoler_Storo OV5C0132.jpg
 • Cubus_selskapskjoler_Storo OV5C0126.jpg

Blomstrete kjole 399,- / Blomsterkans 79,- / Rosearmbånd 79,90,- // Cubus

Blomster er in i år og det ser vi på Sandras andre kjolefavoritt. Denne blomstrede kjolen er nydelig til sommerfesten, konfirmasjon eller bryllup, sier Sandra. Cubus har valgt å style kjolen med blomsterkrans til håret og et blomsterarmbånd. Blomsterkranser til håret er fint tilbehør til sommerfesten – og spesielt til sankthans. Blomsterkransen på bildet er hentet fra barneavdelingen hos Cubus, men har strikk og kan derfor brukes av voksne. 

Sist endret - 01 desember 2017