Meny
 

Slik blir du julefin: Tre plagg – seks antrekk

Slik blir du julefin: Tre plagg – seks antrekk

 

Bytter du ut ett av plaggene til dressen, skjørtet eller kjolen har du plutselig en ny outfit på 1-2-3!

Vår personal shopper Cornelia har tatt utgangspunkt i tre plagg som lar seg kombinere til alle julens festligheter - enten det er en hyggelig middag med familien eller en kveld med venner. 

 

1. Skjørtet

Skjørtet er et allsidig plagg som raskt kan dresses opp eller ned. Glitterskjørtet Cornelia har valgt, er pyntet i seg selv. Det kan likevel lett tones ned med en deilig strikkegenser eller en college-genser for en mer avslappet look. Den røde vesken og sølvskoene gir antrekket en spennende vri. På kveldstid kan du bytte ut strikkegenseren med en kimono eller blazer. Et par store øredobber i tillegg - og du er klar for fest!

 

 

2. Dressen

Dressen er lett å style til både hverdag og fest. Skal du i juleselskap kan du kombine den med bluse og røde øredobber for en avslappet, men pyntet look. Ut på byen? Dressen forvandles raskt til det perfekte partyantrekket. Bytt ut den klassiske blusen med en singlet eller bustier som skriker fest!

 

 

Se flere motevideoer her!

 

3. Kjolen

En kjole er alltid et trygt valg til festlige anledninger. En deilig genser over kjolen holder deg varm, og kjolen forvandles til et skjørt. Et par flate sko gjør antrekket passe avslappet. Legg til noen lårhøye støvletter, øredobber og en liten clutch - og du har et lekkert kveldsantrekk!

 

 

Sist endret - 01 desember 2017