Meny
 

Støvletter til fest

Ikke komfortabel med å gå i tynne stiletthæler på fest? Fortvil ikke, velg å vrak blant disse fine støvlettene!

støvletter

Røff opp antrekket med støvletter

Pumps er en sikker vinner, og med gode såler og et par knotter under hælen, er du klar for fest. Men hvis du vil røffe opp antrekket, kan du gå for høye støvletter eller klassiske skoletter. 

 

I motebildet ser vi at lårhøye støvletter er populært. I tillegg er kraftige hæler i vinden. Det kommer helt an på antrekket og uttrykket du vil gå for, i festlige sammenhenger. Dersom du ikke er komfortabel med for eksempel pumps, kan du gå for skoletter, forteller Rikke Østerberg hos Eurosko på Storo

- Et par støvletter kan du fint bruke både inne og ute, og dresser opp et antrekk. 

 

Sett sammen det perfekte julebordsantrekket, få tipsene her.

 

Skotips

Cornelia Brunesso, personal shopper på Storo, har også noen skotips til sesongens fester.

 

1. I år ser vi en del kraftige hæler! De er mye enklere å gå på enn tynne stiletter. Så i år kan du være både komfortabel og trendy.

 

2. Lårhøye støvletter er perfekte til festen. De holder deg littt ekstra varm hvis du bruker skjørt eller kjole. 

 

Bilde Støvletter

Sorte støvletter i fløyel 999,– Bianco  // Lårhøye støvletter 799,– Shoeday  // Støvletter fra Stockholm design group 2699,– dna

 

 

3. Gå for en støvlett i et litt mer lukseriøst materiale. Lakk, fløyel eller semsket. Denne sesongen finner du mange slike, de gjør festlooken komplett. 

 

4.  Ikke bruk høyere hæler enn at du klarer og gå i dem. Ellers vil det bare se rart ut, og du kommer ikke til å ha det like gøy på festen, som hvis du hadde hatt sko du hadde kunnet danse i.

 

 

Roots støvletter med glidelås 999,– Eurosko

 

Støvletter fra Roots 1399,– Eurosko

 

Unisa skinnskoletter 1699,– Mani

 

5.  Hvis skoene er vonde allerede i butikken, bør du se etter noen andre. Er de vonde allerede da, kommer de mest sannsynlig til å bli liggende ubrukt i skapet. 

 

6.  Gå inn skoene før festen! Helt nye sko vil bare gi deg vonde gnagsår! Ha alltid med gnagsårplaster i vesken.

 

Bilde Støvletter

Skinnstøvletter fra Via Vai 3499,– Shoebaloo // Skinnstøvletter med frynser fra Primeboots 4199,– Shoebaloo // Brune skinnstøvletter 2099,– Bianco 

 

Sist endret - 31 januar 2017