Meny
 

Tips om vårens heteste trender

Tips om vårens heteste trender

10 kjappe med personal shopper Cornelia. 

1. Hvilke trender er det som kommer til å prege motebildet denne våren?  

- Denne våren er det pastell, blomster, prikker og hårbånd som kommer til å prege motebildet. Dette er en trend som er lett for egentlig alle å kaste seg på. De fleste har for eksempel en blomstrende kjole allerede hengende i skapet. Føler du deg ikke komfortabel med å ta trenden helt ut, er det enkelt å kunne dra inn små elementer, som vesker eller belter i pastellfarger eller med print, eller hårbånd og annet tilbehør. 

 


Denne våren er det blant annet disse fargene og printene som gjelder. 

Les også: Vårens heteste trender

2. Hva er ditt beste stylingtips denne våren?

- Invester i en trenchcoat! Det er et plagg du kan bruke på sene vår- og sommerkvelder. Jakken kommer i flere forskjellige farger, men ønsker du å kjøre en litt mer safe look, er det fint å investere i en jakke som er klassisk beige, det er en farge som passer til så å si alt.

3. Hva er det vi kommer til å se mye av til sommeren?

- I sommer kommer mye av vårtrendene til å være med videre, men vi kommer også til å se mye av fargen hvit, da spesielt hvite jeans. Sneakers, striper og 70-talls retro bukser i ulike jeansfarger vil også være populært.  

Fra venstre: Striper har lenge vært en favoritt blant nordmenn, og i år er intet unntak! Kombiner gjerne lengre kjoler med jeans, for en mer avslappet look. Trenchcoat er et «must have» plagg i garderoben, og passer til det meste. Jeans med vie bein, typ 70-talls retro bukser, kommer vi til å se mye av denne sommeren.

 

4. Hva er dine beste tips til de som synes det er skummelt å teste ut nye ting?

-  Mitt beste tips er at du ikke trenger å følge trender til punkt og prikke. Hvis du har kommet over en trend du synes er kul, men som du kanskje føler blir litt mye, ta ut noen elementer bare. For eksempel trenden nå i vår med pastell, blomster, prikker og hårbånd, du trenger ikke nødvendigvis investere i flere blomstrede kjoler eller andre plagg i pastell. Kjør på med hårbånd, vesker og sko, det er mer enn nok.Og hvem vet, kanskje tørr du å prøve litt mer neste gang? Test deg frem og gjør det som føles komfortabelt for deg.Vil du ha profesjonell hjelp, er du velkommen til meg! 

Les mer om personal shopper på Storo Storsenter her. 


Er ikke en jakke i pastell noe for deg? Ta babysteps og invester i noen sko som er i pastell istedenfor!


Syns du blomstermønster er fint, men tenker at det kanskje blir litt mye med en kjole? Da kan et hårbånd med blomstermønster være noe for deg.    

5. Hva har du på deg på en dårlig klesdag?

- Da kjører jeg som regel jeans, en t-skjorte og en blazer. En bra base er alltid bra. Dersom det plutselig skulle dukke opp noe senere på dagen, som krever at jeg er litt mer pyntet, har jeg alltid et par øredobber og en leppestift i vesken som jeg kan sprite opp antrekket med.

6. Er det noen influensere du følger ekstra godt med på når det kommer til mote som du vil anbefale til andre?


- Darja Barannik, Manrepeller, Silje Pedersen og Emilie Tømmerberg! De er veldig gode på det de driver med. I Norge er et mange gode influensere som er synlig både i det norske og det internasjonale motebildet. Og det er kult! 

7. Hvilke av Storo sine butikker vil du trekke frem som dine «Instagram-favoritter»?

- På Storo er det veldig mange butikker som er gode på Instagram, så det er vanskelig å velge bare noen, men hvis jeg skal trekke frem tre stykker som jeg synes har gode og inspirerende feeder så må det bli Høyer, Nadine og dna. 8. Hva er dine beste tips til en inspirerende og fin feed på Instagram?

- Alt trenger ikke være så «picture perfect», det er fint å se at det faktisk er mennesker bak bildene som blir lagt ut. Det må gjerne være litt lekent, også er det jo veldig fint med farger da! Tenk i hovedsak på hva det er som inspirerer deg når du legger ut bilder.  

 

9. Kan du nevne tre plagg alle burde ha i sommergarderoben sin? 

- En trenchcoat, et mønstret plagg, enten det er blomster eller prikker. Mango, Nadine, Days Like This og Levis har mye fint akkurat nå! Også et par joggesko. 

10. Hvorfor liker du så godt å samarbeide med Storo Storsenter?

- Jeg liker å jobbe med Storo Storsenter fordi det er et senter som alltid følger med på det som skjer i motebildet. Det skjer ting her hele tiden, i form av at det ofte kommer nye spennende butikker, også er de ansatte og kundene her veldig hyggelige. Så det er et topp sted å være Personal Shopper! 

Sist endret - 13 mars 2018