Meny
 

Blodbanken

Vi er stolt samarbeidspartner med Blodbanken, som gjør en livsviktig jobb for Oslos mange pasienter hver eneste dag. På Storo Storsenter kan du melde deg som blodgiver på vår stand i 3. etasje, og du kan gi blod på Blodbussen flere ganger i året. 

Blodbanken i Oslo forsyner alle sykehusene i Oslo med blod og blodprodukter og trenger blod fra 1000 blodgivere hver uke for å kunne levere nok til alle pasientene.

Blodbanken

 

Neste gang Blodbussen kommer til Storo fra 08.00-16.00 er:

 

10. mai

 

Blodbussen har fått nytt stoppested

Grunnet gravearbeid har blodbussen flyttet til Vitaminveien 6 og er å finne på parkeringsplassen til G-MAX og Plantasjen.

 

  

Blod er den viktigste gaven du kan gi. På senteret kan du melde deg som blodgiver ved å fylle ut vervekortet på vår permanente stand i 3. etasje. Du må være registrert Blodgiver for å gi blod både i Blodbanken og på Blodbussen. Ønsker du å gi blod når Blodbussen er på Storo oppgir du Storo som giversted når du er i kontakt med Blodbanken.

 

Det finnes ingen erstatning for blod og blir du blodgiver gjør du en svært viktig samfunnsinnsats. Blodbanken i Oslo forsyner alle sykehusene i Oslo med blod og blodprodukter og trenger blod fra 1000 blodgivere hver uke for å kunne levere nok blod til alle pasientene. Det finnes per i dag for få aktive blodgivere i Oslo-området for å dekke hele behovet, og du er derfor hjertelig velkommen til å gi blod.

 

Blod kan ikke fremstilles kunstig. Blod må gis. Pasientene og helsevesenet er avhengige av blodgivernes frivillige innsats. Siden blod har begrenset holdbarhet er det et konstant behov for nye forsyninger. Når du registrerer deg som Blodgiver ønsker Blodbanken å få vite om eventuelle sykdommer, medisiner eller andre forhold som kan ha betydning for bloddonasjonen. Når du er registrert kan du enkelt booke time hos Blodbussen de dagene bussen ankommer senteret, og du gir noen livets viktigste gave.

 

Hvis du ønsker å registrere deg digitalt som blodgiver, kan du gjøre det her.