Meny
 

Nyheter og tilbud fra butikkene

Se hva som rører seg av tilbud og nyheter hos butikkene våre! 

Tilbud på gifteringer hos Bjørklund

Tilbud på gifteringer hos Bjørklund

Nå får du 50% på den rimeligste ringen hos Bjørklund ved kjøp av et par gifteringer. Tilbudet varer ut februar.

Nå kan du også designe ditt helt eget unike ring par hos Bjørklund. Kom innom butikken og oppdag mulighetene.


Change fyller år!

Change fyller år!

CHANGE Lingerie fyller år og feirer med en storartet bursdagsfeiring. I den anledningen gir de alle sine kunder en hyggelig gave: 30 % rabatt på alle varer ved kjøp av minimum 4 varer. Velg mellom: undertøy, årets badetøy, strømper, silke, nattøy og mye mer. Ta turen innom butikken å bli med på feiringen!


Buksekampanje hos Match

Buksekampanje hos Match

Kampanjen varer fra uke 8 til og med uke 10. 


Se DM her
Nyhet fra Kitch´n

Nyheter fra Kitch´n

Fra og med mandag 19. februar finner du nyhetene Trollmannen og Tufsla & Vifsla fra Mummi hos Kitch’n!


Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA

Tone Damli fortsetter som ambassadør for VERO MODA

Artisten er ansikt utad for den nye vårkolleksjonen og har valgt ut sine favoritter fra årets kolleksjon. Første delen av Tone Damli sine vårfavoritter fra VERO MODA lanseres 15. februar.


Gavene til Morsdag og Valentines..

Vårnyheter hos nadine

Nadine har fått inn mange freshe vårnyheter fra In Wear. 


Lise Karlsnes fronter ny denim linje for Days Like This

Lise Karlsnes fronter ny denim linje for Days Like This

Kleskjeden Days Like This lanserer i disse dager en ny underlinje, en Svanemerket denim-kolleksjon kalt Denim Like This. Kolleksjonen er myntet på norske kvinner med en hektisk hverdag full av praktiske gjøremål, og blir frontet av Lise Karlsnes. Denim-kolleksjonen består av plagg med god passform som er behagelige på, og som holder seg godt i bruk til en fornuftig pris. Jeans som kan bidra til å gjøre hverdagen litt enklere. 

 

Denim Like This-kolleksjonen består av syv ulike styles, alle laget i premium denim med økologisk bomull og resirkulert polyester - designet i Norge, produsert i Europa. 

 

At kolleksjonen er Svanemerket betyr i praksis at den er produsert på en mer bærekraftig måte, uten problemkjemi og under gode arbeidsforhold. Svanemerket stiller strenge krav, og påser at alle ledd i produksjonen følger de etiske retningslinjene som er satt av miljømerkingen. Som kunde skal man føle seg trygg på at man gjør et godt valg når man velger et Svanemerket produkt.

 

Kolleksjonen er i butikk fom. uke 6. Priser fra 699,- 

 


Ny katalog fra Kitch´n

Ny katalog fra Kitch´n

Kitch’n er ute med ny katalog full av gode priser og nyheter! 


Se selv her
Merkevaresalget har startet!

Merkevaresalget har startet!

Merkevaresalget for barn har startet hos Junior Barneklær. Nå får du 1/2 pris på hele høst- og vinterkolleksjonen! 


Nytt magasin fra MATCH

Nytt magasin fra MATCH

MATCH frister med farger, gode kupp og morsdagsgaver.


Se magasinet her
Fin hver dag – fin hverdag

Fin hver dag – fin hverdag

Vårens første kolleksjon fra Days Like This er inspirert av bybildets kontraster i alt fra asfaltjungelen til frodige bakgårder. Betong og botanikk har inspirert både stilen og fargetemaet som har grønt, grått, svart og blått som hovedfarger. Nyanser som pudderrosa og beige bidrar til en mykere helhet. 

Kolleksjonen underbygger ønsket om en ny start, og er frisk og avslappet på én og samme tid. Urban chic er en kolleksjon tilpasset norske kvinner med en travel hverdag, som likevel har et ønske om å føle seg fin til enhver tid.


Glitter lanserer sportskolleksjon

Glitter lanserer sportskolleksjon

ACTIVE –sportskolleksjonen er fylt med alt det tilbehøret du har savnet. Kolleksjonen består av detaljer som både matcher pent i treningsbagen og inviterer til trening, hvor enn du er.


ACTIVE følger trenden der sport møter mote, med et bredt utvalg av gym essentials i basisfarger som svart og hvitt, i tillegg til pasteller med innslag av tropiske mønster. Kolleksjonen bygger på ”wherever you are”-prinsippet, der produktene ikke er begrenset til treningssenteret, men også er ideelle for hjemmetrening, med treningsutstyret som inngår i kolleksjonen.

Kolleksjonen består av hårtilbehør, capser, vesker, hengelåser, håndduker, toalettmapper, sokker, drikkeflasker, reflekser, mobildeksler og shakers, i tillegg til treningsutstyr som hoppetau, gummibånd og massasjeballer.


Nye retter hos Jordbærpikene

Nye retter hos Jordbærpikene

Fra 15. januar har Jordbærpikene ny meny på bordene. I tillegg til de gode klassikerne finner du nå flere spennende retter med laks som råvare; en salat, en suppe og en middagsrett.

 

Asiatisk salat med laks og mango er en spennende salat med spinat og friske grønnsaker vendt i dressing med smak av ingefær, chili og koriander. Dette er en spicy salat som toppes med ristede sesamfrø og serveres med nystekt focaccia til.

 

Kremet fiskesuppe er en suppe med laks, vårløk, gulrot og fennikel, og som toppes med dill og serveres med focaccia og godt smør. Den bakte laksen passer godt som middag, med fennikelsalat og sennepssaus. Retten serveres med urte og hvitløksstekte småpoteter til. Velbekomme!


Glitter lanserer nytt merke

Glitter lanserer nytt merke

I år har Glitter feiret 25 år, og de avslutter feiringen med å lansere et helt nytt premium varemerke - AURIE.

 

Navnet Aurie er en variasjon av det latinske ordet ”aureum” som betyr ”gyllent”. Varemerket retter seg til den bevisste kunden som vet hva hun vil ha, og setter pris på design og god kvalitet, uten at det koster en formue. Kolleksjonen består av eksklusive smykker, lær og semsket tilbehør, samt strikkede sjal og luer av kasjmir og ull. Smykkene er designet i sølv og gullplatert sølv med edelstener som rubin, smaragd og safir.

 

Tilbehør fra Aurie kommer til Glitter Storo i slutten av uke 50, og smykkene kommer i 2018. Prisene ligger mellom 300-799 kr.


Wolford strømpebukser til Sissi

Wolford strømpebukser til Sissi

Sissi i 1. etasje har fått inn lekre strømper fra Wolford. Wolford strømpebuksene er utrolig slitesterke og er laget i et luksuriøst materialet.


Tilbud på Nespresso-maskiner

Tilbud på Nespresso-maskiner

Få opptil kr 800 i avslag ved kjøp av en Nespresso-maskin og 50 kaffekapsler eller mer. Besøk Nespresso boutique i 2. etasje.


Dame i basseng med bikini

Badetøy hos Change

Vi nordmenn elsker å reise til varmere strøk i løpet av vinteren, og hvorfor skal vi ikke ha med oss lekkert badetøy å sole oss i? Change er nå fylt opp med badetøy i over 100 ulike størrelser, og i et bredt utvalgt av modeller. Her kan du mikse og matche som du selv ønsker, slik at du finner det badetøyet som passer deg perfekt!


Change


Endelig kan de med glutenallergi også nyte konditorens beste marsipankake!

Nå kan du bestille glutenfri marsipankake hos Baker Hansen på Storo Storsenter. De blir tilgjengelig i 7, 12 og 16 biters med enten valnøtt eller bringebær og sjokoladefyll.