Meny
 

ODEON Oslo - Norges eneste IMAX

ODEON Oslo - Norges eneste IMAX

 

22. mars åpnet ODEON Oslo på Storo Storsenter.

I det nye kinoanlegget, med Norges eneste IMAX laser, blir det filmopplevelser for alle. IMAX er verdens største digitale filmformat, og gir mulighet til å vise langt større bilder enn man kan i en vanlig kinosal.

 

Totalt vil ODEON Oslo ha 14 kinosaler med over 1700 sitteplasser, og mulighet til å vise mer enn 25 forskjellige filmer samtidig.

Her kan du se kinoprogrammet og bestille billetter.


Sittekomfort i særklasse
Åtte av salene har flere rader med VIP-seter – ekstra store og myke elektriske, justerbare lenestoler av skinn, med varme. LUXE-salen har kun denne typen stoler.  

Norges største kinokiosk
ODEON Oslo får også Norges største kinokiosk, på hele450 kvadratmeter. Her vil det være et stort og spennende utvalg.

Oscar´s bar
På Oscar’s Bar får du både kaffe, vin, øl og diverse bar-snacks i et eget lounge-område. Her kan du slappe av både før og etter filmen. Baren vil være ett naturlig samlingspunkt i forbindelse med eventer, før-premierer, premierer, samt andre små og store arrangementer.

 

Eget bursdagsrom

På den nye kinoen kan du også ferie kinobursdag hvor vi tilbyr en kinobursdagspakke for barn opptil 14 år. Dette inkluderer kinobillett, popcorn og drikke, i tillegg til at vi tilbyr mulighet for å bestille mat med servering i et eget bursdagsrom før filmvisning i en av våre saler.


Åpningstider
Mandag-lørdag       10.00-00.00

Søndag 10.00-00.00  
 

Her finner du kinoen
Det er enkelt å komme seg til ODEON Oslo med kollektivtransport.

Trikk: 11, 12 og 13
T-bane:
4 og 5
Buss:
 23, 24, 30, 37, 51, 55A, 55B, 56, 58 og Flybussekspressen

Tog: Linje L3 og R30 (stopper på Grefsen stasjon, kun 10 min. gangavstand til kinoen)

De fleste kollektivmulighetene har stoppested i Storokrysset. Kinoen ligger en rask spasertur ned fra Storokrysset langs Vitaminveien. Kommer du med t-bane og går av i Nydalen, følger du Sandakerveien og tar til venstre opp Vitaminveien. Følg skiltingen, så finner du enkelt frem!

 

Sjekk rutetidene på ruter.no.

Adkomst med bil

Ta av fra Storokrysset ned til Vitaminveien 7-9 og benytt senterets parkeringstilbud. Følg deretter skilting til kinoen.

 Les også: Dette blir Norges største kinosenter.

Sist endret - 17 april 2018