Meny
 

Nyhet! Skift til vinterdekk hos Lemonwax

Nyhet! Skift til vinterdekk hos Lemonwax

La Lemonwax bytte til vinterdekk på bilen din mens tar deg en kaffe eller gjør innkjøp.

Det er allerede meldt om vinter og glatteveier flere steder rundt hovedstadsområdet. Nå begynner det å haste med å få lagt om til vinterdekk. Lemonwax, som holder til i parkeringshuset, underetasje 1, er autorisert ekspert på bilpleie og dekkskift. Fra 499,- kroner kan du lagt om til vinterdekk.


- Å bytte dekk på bilen bør gjøres av profesjonelle. Da er du sikker på at det sjekkes at hjulboltene er intakte og blir skrudd forskriftsmessig til. I tillegg vurderer vi alt fra mønsterdybde til gummikvalitet slik at du kan være helt sikker på at du legger ut på glatte vintervier forskriftsmessig skodd, sier daglig leder Eduard Bancila hos Lemonwax på Storo.


- Moderne biler er i dag full av teknologi og sjekking av lufttrykk skjer gjerne digitalt. Da er det viktig at vi justert innstillingen slik at du ikke får opp feilvarsler i dashbordet. Når man legger om dekk på en bil, må det dessuten foretas en kallibrering av dekkene, forklarer Eduard.


Ring Eduard eller en av hans kolleger på 906 31 676 for å bestille time eller gå inn på lemonwax.no for å registrere deg eller laste ned bestillngsappen.

 

Rabatt på miljøvennlig bilvask

Er du med i Storo Storsenters fordelsklubb? Da får du - 40 % rabatt på bilvask nummer 2 hos Lemonwax hvis du bestiller i perioden 28. til 31. oktober. Ikke medlem ennå? Du kan melde deg inn her. 

 

Klikk her for å lese mer om Lemonwax sin banebrytende teknologi for bilpleie og –vask. 

Sist endret - 01 desember 2017