Meny
 
Bysykler på Storo Storsenter

Ta bysykkel til og fra Storo Storsenter

Bysykkel er en kjapp og enkel måte å komme seg rundt i Oslo. Den brukes mest til korte turer og som et supplement til kollektivtransport. Visste du at vi har bysykler på Storo Storsenter? Du finner dem i Vitaminveien utenfor senteret.

Om Oslo Bysykkel

Omtrent 50.000 mennesker i Oslo bruker bysyklene og i 2016 ble det syklet over 2,1 millioner bysykkelturer i Oslo. Oslo bysykkel har en egen live-side hvor du kan følge med på hvordan syklene brukes akkurat nå.

 

Bysykkelordningen i Oslo er et samarbeid mellom Oslo kommune og Clear Channel Norway AS, der kommunen stiller offentlig reklameplass til rådighet og får et bysykkeltilbud tilbake. Tilbudet finansieres av abonnementer, reklame på stativene og sponsorat.

 

Hvem står bak Oslo Bysykkel?

Urban Infrastructure Partner AS er operatøren som eier og driver bysykkeltjenesten i Oslo. Dette gjøres på oppdrag fra Clear Channel Norway AS.

 

Hva gjør Oslo Bysykkel?

For at riktig mengde sykler skal være på rett sted til rett tid av døgnet, har vi et mannskap og biler som er ute hele dagen fra morgen til kveld. Hvis et stativ er i ferd med å tømmes eller bli fullt blir bilene varslet.

 

Reparerer sykler

Våre sykler har i snitt 10 turer hver dag, og krever derfor jevnlig smøring, vasking og kjærlighet.

 

Videreutvikler tjenesten

Vi er her for at stadig flere skal sykle stadig mer med bysyklene. Derfor jobber vi med å gjøre syklene bedre, oppdatere apper og webside, og pønsker ut måter å nå ut til nye bysyklister.

Sist endret - 01 desember 2017