Meny
 

Med god samvittighet i tekoppen

Med kaldere dager blir gleden av innekos og egenpleie verdsatt høyere. Å fylle tekoppen med smakfulle teblader er både sunt og godt. Kusmi Tea her på Storo har et stort utvalg te, både til deg selv og som fine gaver.

Bilde av kopp med te fra Storo Storsenter

Te er godt, leskende, enkelt å tilberede og forbindes av mange som kos og velvære. At det er sunt i tillegg, er en bonus. Utvalget blant de helsebringende tesortene er stort blant mange av butikkene på senteret.

 

Populært

Kusmi Tea har solgt smakfull te verden over i en årrekke, og har de siste par årene også tatt Norge med storm. I 2017 fyller tehuset 150 år. Det feirer de med brask, bram og selvfølgelig en eksklusiv limited edition jubileeums-te.

 

- Juleteen vår, Tsarevna, er en eventyrlig blanding med sort te, appelsin og krydder, inspirert av tehusets opprinnelse fra Tsarens tid. I anledning 150-årsjubileet er Tsarevna kledd opp for fest, i en eksklusiv sort drakt med gull og glitter. Dette er allerede en bestselger og blir definitivt årets julegave. Ekstra stas er det at den markerer begynnelsen på feiringen av jubileumsåret, forteller Martin Beer Prydz, markedssjef i Kusmi Tea Norge.

 

 

Teapigs teposer 79,- Jordbærpikene // Julete 57,- Kaffebrenneriet // Wik & Walsøe kopp og skål i porselen 239,- Kitch'n // Höganes tekanne 799,- Traktøren // Gløggte 39,- Kremmerhuset // Måleskje i kobbe 59,- Kusmi Tea // Julete Tsarevna i sort boks 299,- Kusmi Tea //

 

 

Hva med en deilig boks med te og en bok i gave til bestemor? Se gavetips her: Finn den perfekte julegaven til hele familien

 

Skandinavisk livsstil

I butikken finner man også Kusmi Teas økologisk søstermerke, Løv Organic.

- Mens Kusmi Tea er mest kjent for sine smaksrike sorte og grønne teblandinger, er Løv Organic det økologiske alternativet med koffeinfrie urteteer og fruktteer. Løv Organic er inspirert av skandinavisk livsstil og kultur, og årets julete heter naturligvis ”Løvely Gløgg”. Den selges over hele verden, men det er selvfølgelig ekstra morsomt for vårt marked. Teen har fått en fantastisk mottakelse og inneholder hibiskus, solbær, kanel og rosiner. Det er god blanding som definitivt gir deg en følelse av høytid.

 

The Beauty of Blends 

Kusmi Tea jobber kontinuerlig med å utvikle nye blandinger. Slagordet "The Beauty of Blends" symboliserer tehusets ekspertise på å blande ulike smaker, kulturer og farger, innpakket i et visuelt uttrykk som kombinerer det tradisjonelle og moderne.

I dag selger de over 50 ulike teblandinger i butikken og i alle tenkelige formater. Med sin nyeste plukk og miks-serie, KusmiKubes, oppfordrer tehuset kundene til selv å ta del i "The Beauty of Blends".

- Det visuelle uttrykket er inspirert av Rubiks kube, og ideen er at man setter sammen sitt eget gavesett bestående av 3 eller 6 fargerike kuber med 10 teposer. Dette blir hete julegaver.

 

En liten oppfordring til slutt fra Kusmi Tea.
- Vi selger alltid mye julegaver og har gaver som passer for alle. Kundene våre skal kunne gjøre unna hele juleshoppingen effektivt i våre butikker. Rett og slett: en one-stop shop for julegaver!

 

 

Treasjett 199,- Traktøren // Keramikkopp 269,- Traktøren // Tesil i messing 79,- Lagerhaus // Løv gløggte 159,- Kusmi Tea // Treskje 39,- Lagerhaus // Honningskje 39,- Lagerhaus // Pukka te 59,- Jordbærpikene

 

Sist endret - 01 desember 2016