Meny
 

Julegavetips for hele familien

gavetips for hele familien

Julegavetips til de voksne

 

«Hennes løgnaktige Ytre» av Selma Lønning Aarø 379,- Tanum

 

En tragisk, intens og hittil ukjent historie om å være kvinne og kunstner. Den vekker et glemt forfatterskap til live, og kaster nytt lys over norgeshistoriens mest omdiskuterte forfatter, Knut Hamsun.

 

«Bemerkelsesverdige brev»

449,- Notabene

 

Visste du at Gandhi skrev brev til Hitler i 1939 med anmodning om at han måtte unngå krig? I denne boken kan du lese brevet, i tillegg til Leonardo da Vincis jobbsøkerbrev, Elvis Presleys brev til president Nixon der han tilbyr sine tjenester i kampen mot narkotika,  Einsteins bekymringsmelding til president Eisenhower om Tysklands atombombeutvikling, og brev fra mange andre historiske personer, bl.a. Charles Dickens,  Fjodor Dostojevskij, Katherine Hepburn, Charles Darwin, Roald Dahl, John F. Kennedy, Kurt Vonnegut, Mick Jagger, Steve Martin, Emily Dickinson. 

 

Leonard Cohen – You Want It Darker

CD: 149,50 / Vinyl: 199,50 Platekompaniet

 

Den nå avdøde legendens siste album hvor han forutser sin egen bortgang. Et mørkt, dystert, men samtidig vakkert album fra en av historiens beste låtskrivere.

 

Da har du kanskje funnet de siste julegavene. Nå gjenstår det bare å pynte til jul! Få tips til årets julepynt

 

Julegavetips til tenåringen

 

«En glo i asken» av Sabaa Tahir 299,- Notabene

 

Kåret til årets beste ungdomsroman av Amazon.com. Dette er en spennende og tankevekkende roman for lesere som

liker "Hunger games". Boka utspiller seg i en fantasyverden som kan minne om vår egen, og forteller historien om en slave som kjemper for familien sin og en ung soldat som kjemper for friheten. 

 

«Harry Potter og barnets forbannelse» av J.K Rowling 349,- Tanum

 

Basert på en helt ny historie av J. K. Rowling er skuespillet «Harry Potter og barnets forbannelse» den åttende fortellingen av Harry Potter. Nå møter vi han nesten 20 år senere sammen med de gamle vennene og deres barn.

Sony SRS-XB3 bluetooth-høyttaler 1490,- Platekompaniet

 

Denne lille kraftpakken spillere høyere og bedre enn alle sine konkurrenter, har lang batteritid og kan lade telefonen din. Ta den med i parken, koble den til telefon, laptop eller hva du enn ønsker. Den er også sprutsikker og kan brukes på stranden. Kommer i fire farger.

 

Julegavetips til barna

«Marcus og Martinus – Vår historie» 262,- Platekompaniet

 

Norges mest populære gutter har kommet med boken som er et must for alle fans. Bilder, intervjuer og informasjon alle fans må få med seg.

 «Kan Doktor Proktor redde jula?» av Jo Nesbø 299,- Tanum

 

Doktor Proktor, Lise og Bulle er tilbake i et ellevilt juleeventyr! Kan Doktor Proktor redde jula? Det er spørsmålet når her Thrane kjøper rettighetene til å feire jul, og millioner av barn over hele verden står i fare for ikke å få julegavene sine.

«Elefanten som gjerne ville sove» av Carl-Johan Forssén Ehrlin 169,- Notabene

 

Med "Den lille kaninen som så gjerne ville sovne", reddet forfatteren kvelden for tusenvis av desperate foreldre. Boka gikk sin seiersgang over hele verden, og her kommer oppfølgeren! Forfatteren har forbedret metoden, og "Elefanten som gjerne vil sove" har enda tydeligere fokus på hvordan man skal lære barna å sovne selv. Nydelig illustrert!

 

 

 

 

Sist endret - 01 desember 2016