Meny
 

Juks deg til en gyllen jul!

Nordisk hud har som regel ikke så mye glød å by på under vintermånedene, men heldigvis finnes det tips og triks som raskt tryller frem litt farge. Vi har snakket med Helle Mathisen ved KICKS på Storo for råd til vakker brun hud.

Gyllen hud

Hva bør man tenke på når man skal prøve selvbruning for første gang?

– Før man tar i bruk selvbruning, er det lurt å exfoliere huden grundig med en peelingkrem eller hampvott (kun på kropp). Er man veldig tørr i huden, er løsningen en fuktighetsrik ansiktskrem og bodylotion. La dette trekke godt inn i huden før du påfører et jevnt lag med selvbruningsproduktet. Husk å vaske hendene grundig etterpå!   

 

Hvilke ulike typer selvbruning finnes?

– Man får egne selvbruningsprodukter for ansikt og for kropp. Det finnes også noen produkter som kan brukes for både ansikt og kropp.  

 

Kan man bruke samme selvbruningsprodukt i ansiktet som på kroppen?

- Vi anbefaler å velge det produktet som er best egnet for ditt formål. Skal man ha farge på hele kroppen og i ansikt så velg eventuelt et «alt i ett produkt» om man ikke ønsker to forskjellige.  

 

Da har du tipsene til hvordan få den perfekte brunfargen. Hva med antrekket? Her er noen utvalgte stiler som kommer til å være en hit på julebordet! Julebordsantrekket som gir oppmerksomhet

 

 

Hvor ofte bør man «legge på ny bruning»?

– Man bør påføre selvbruning helst et par dager før fargen er ønsket, da det tar litt tid med prosessen i huden for å oppnå den brunfargen man vil ha. Vil du ha en dypere farge, gjenta påføringen to dager på rad, og deretter 1-2 ganger pr. uke. Skrubb huden jevnlig mellom hver påføring. Smør huden hver dag med fuktighetsrike produkter. Da blir fargen mest jevn og holdbar. 

 

Hvordan reagerer svette på selvbruning?

– Brunfargen smitter ikke av når den har trukket inn i huden og begynt å virke, men vi anbefaler ikke å smøre seg inn med selvbruning, for deretter å ta på seg hvite klær straks etter påføring. Fargen bør få tid til å «sette» seg.

 

 

Bare Minerals selvbruningskrem 449,– Storo hud- og fotpleie

Honey Bronze shimmerolje 269,– The Body Shop

Lancôme selvbruningskrem 325,– KICKS

BT selvbruningsspray 349,– Fredrik & Louisa

Honey Bronze matt tan selvbruningsspray 298,– The Body Shop

Hydratanning bodylotion 199,– Vita

 

Bli brun på Solhuset

Det finnes gode alternativer til selvbruning også. Er du over 18 år, finner du et av Norges største og flotteste solsentre på Storo Storsenter. I 4.etasje på Storo har solsenteret Solhuset ,15 topp moderne solsenger. Tar du sol, får du en gyllen farge til julebordet i tillegg til litt ekstra D-vitamin. Husk å registrer deg på solhuset.no før 1. januar 2017, for å få 150,- i gratis sol. 

 

Velkommen i 4. etasje rett ved SATS. 

 

 

Sist endret - 01 desember 2016