Meny
 

Slik får du gyllen hud til jul

Nordisk hud har som regel ikke så mye glød å by på under vintermånedene, men heldigvis finnes det tips og triks som raskt tryller frem litt farge. Vi har snakket med Helle Mathisen, daglig leder hos KICKS på Storo, for råd til vakker brun hud.

Gyllen hud

Hva bør man tenke på når man skal prøve selvbruning for første gang?

– Før man tar i bruk selvbruning, er det lurt å exfoliere huden grundig med en peelingkrem eller hampvott (kun på kropp). Er man veldig tørr i huden, er løsningen en fuktighetsrik ansiktskrem og bodylotion. La dette trekke godt inn i huden før du påfører et jevnt lag med selvbruningsproduktet. Et godt tips er å bruke engangshansker eller selvbruningshansker. Påfører du selvbruning direkte med hendene er det viktig å huske  å vaske hendene grundig etterpå!   

  

Kan man bruke samme selvbruningsprodukt i ansiktet som på kroppen?

- Vi anbefaler å velge det produktet som er best egnet for ditt formål. Skal man ha farge på hele kroppen og i ansikt så velg eventuelt et «alt i ett produkt» om man ikke ønsker to forskjellige.  

 

Hvor ofte bør man «legge på ny bruning»?

– Man bør påføre selvbruning helst et par dager før fargen er ønsket, da det tar litt tid med prosessen i huden for å oppnå den brunfargen man vil ha. Vil du ha en dypere farge, gjenta påføringen to dager på rad, og deretter 1-2 ganger pr. uke. Skrubb huden jevnlig mellom hver påføring. Smør huden hver dag med fuktighetsrike produkter. Da blir fargen mest jevn og holdbar. 

 

Hvordan reagerer svette på selvbruning?

– Brunfargen smitter ikke av når den har trukket inn i huden og begynt å virke, men vi anbefaler ikke å smøre seg inn med selvbruning, for deretter å ta på seg hvite klær straks etter påføring. Fargen bør få tid til å «sette» seg.

Da har du tipsene til hvordan få den perfekte brunfargen. Hva med antrekket? Her er noen utvalgte stiler som kommer til å være en hit på julebordet! 

 

 

Bli brun på Solhuset

Det finnes gode alternativer til selvbruning også. I 4.etasje finner du Solhuset som har 15 topp moderne solsenger. Tar du sol, får du en gyllen farge til julebordet i tillegg til litt ekstra D-vitamin. Hos Solhuset er det kun kortbetaling.  Alle kunder må registrere seg med bank-id og mobilnummer for å verifisere at de er over 18 år første gang de skal ta sol.

 

Solhuset og SATS har samme åpningstider mandag til søndag. Velkommen i 4. etasje rett ved SATS. 

 

Trykk her for mer informasjon.

Sist endret - 15 desember 2017